Behandling med Fillers i Västerås

 

Vad är Fillers?

Fillers i VästeråsFillers förbättrar ditt naturliga utseende genom att tillföra och återge huden volym, göra den slät och mjuk och ge ditt utseende nytt liv.

Fillers är en injektionsbehandling som alltid ska utföras av en medicinskt utbildad person med erfarenhet av att använda Fillers.

Så här fungerar en fillers-behandling

Huden är rik på hyaluronsyra. När vi blir äldre förändras gradvis hyaluronsyrans fördelning och funktion i huden, vilket gör att karakteristiska ålderstecken som linjer och rynkor uppstår.

Fillers består av en hyaluronsyra som liknar kroppens egen. Den bättrar på hudens eget förråd av hyaluronsyra och ger volym som antingen mjukar upp ålderstecknen eller förstärker dina naturliga ansiktsdrag.

En behandling med Fillers går snabbt. Den tar vanligtvis mindre än 30 minuter. Och resultatet syns direkt.

Varför Fillers?

Miljontals människor har haft förtroende för att använda Fillers. Det är världens mest använda produkt baserad på hyaluronsyra för skönhetsbehandlingar.

Fillers är säkert

Säkerheten och effekten med Fillers har bevisats genom kliniska erfarenheter från tio års användning. Biverkningar med Fillers är sällsynta.

Fillers är naturligt

Den unikt framställda hyaluronsyragelen i Restylane är mycket lik kroppens egen naturliga hyaluronsyra. Det innebär att kroppen kommer att behandla Restylane som kroppsegen vilket minskar risken för hudreaktioner.

Restylane varar länge

Effekten med Restylane varar länge men är inte bestående. Eftersom ansiktets form ändras med tiden är det bra att ha flexibilitet och kontroll över sitt utseende.

Restylane är icke-animaliskt

Hyaluronsyran i Restylane utvinns inte från djur i motsats till vissa andra produkter som är baserade på animaliska ämnen. Det betyder att det med Restylane inte finns någon risk för att sjukdomar överförs eller att du drabbas av allergiska reaktioner om du är känslig för vanliga livsmedel som till exempel kyckling eller ägg.

Restylane är snabbt och enkelt

Eftersom en behandling tar kort tid och resultatet syns direkt är det lätt att planera in en behandling – även om du har en aktiv livsstil.

Hur framställs Restylane®?

Restylane tillverkas av Q-Med AB i Sverige under strikta produktionsförhållanden vilket säkerställer en hög kvalitet på produkten. Q-Med är ett snabbt växande bioteknologiskt/medicintekniskt företag.

Q-Med utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer implantat för estetiskt och medicinskt bruk. Q-Meds produkter bygger på vår patenterade NASHA™-teknik.

Patenterad teknik

Om man skulle injicera hyaluronsyra i naturlig form i huden, skulle den brytas ned på bara några dagar och eventuella behandlingsresultat skulle vara mycket kortvariga. Den unika stabiliseringsprocess som patenterats av Q-Med och som används vid tillverkningen av Restylane ger en hyraluronsyragel som är mycket lik kroppens egen hyaluronsyra. Det minimerar risken för en hudreaktion och ger behandlingsresultat som varar länge.